14.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Tânără din Balș, cercetată de polițiști după ce le-a prezentat un permis auto internațional fals

- Advertisement -

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 1 Bobicești au oprit pentru control, în noaptea de joi spre vineri, 11 spre 12 ianuarie 2024, în jurul orei 22:00, pe Drumul Județean 644, în comuna Bobicești, un autoturism condus de o tânără de 34 de ani, din orașul Balș, județul Olt. Bălșeanca le-a prezentat oamenilor legii un permis auto internațional despre care au aflat, ulterior, că este fals.

„La solicitarea documentelor pentru control, tânăra a înmânat polițiștilor un permis de conducere internațional. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânăra nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar permisul de conducere prezentat ar fi fost fals”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Oamenii legii au întocmit pe numele tinerei din Balș dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți