24.2 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

Și prefectul a fost în mijlocul fermierilor și transportatorilor olteni

- Advertisement -

Protestul fermierilor și transportatorilor din județ a continuat și marți, 16 ianuarie 2024, de data aceasta în zona industrială a municipiului Slatina, iar în mijlocul lor a ținut să fie prezent și prefectul de Olt Mario De Mezzo.

Nemulțumirile protestatarilor au fost expuse pașnic, potrivit unui comunicat remis de Instituția Prefectului – Județul Olt: „Câteva zeci de fermieri şi transportatori olteni au protestat astăzi în zona industrială a Slatinei, cu maşinile şi utilajele lor. Aceştia şi-au exprimat nemulţumirile în mod paşnic, fapt apreciat de prefectul judeţului Olt, Mario De Mezzo. Prefectul a vorbit cu aceştia şi le-a făcut invitaţia de a-şi prezenta pe larg problemele cu care se confruntă şi ce i-a determinat să aleagă această formă de exprimare”.

„Le mulţumesc fermierilor şi transportatorilor pentru modul civilizat în care au ales să protesteze. Sunt interesat de problemele lor și îi voi asculta. De aceea, îi aştept mâine, la Instituția Prefectului, să vorbim despre nemulțumirile pe care le voi înainta către miniștrii de resort”, a declarat reprezentantul Guvernului în teritoriu, citat în același comunicat transmis de Prefectura Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți