17.3 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Un bărbat a murit după ce ar fi căzut de la etajul 8 al unui hotel din Slatina

- Advertisement -

UPDATE: O femeie din Slatina a fost cea care i-a alertat pe polițiști cu privire la faptul că bărbatul nu îi mai răspundea la telefon de ceva timp și chiar crede că vrea să-și pună capăt zilelor.  

„La data de 17 ianuarie 2023, în jurul orei 11:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o femeie, din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că o persoană care s-ar afla cazată la un hotel din municipiul Slatina nu îi răspunde la telefon și crede că intenționeză să se sinucidă. La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, s-ar fi aruncat de la etajul 8 al unui hotel din localitate, unde se afla cazat. În urma evenimentului, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Știrea inițială: Un bărbat de 57 de ani și-a pierdut viața miercuri, 17 ianuarie 2024, după ce ar fi căzut de la etajul 8 al unui hotel din municipiul Slatina. Acesta ar fi fost cazat într-o cameră de pe acest palier al complexului hotelier, trupul său ajungând pe terasa unui fost PUB care a funcționat la parterul acestuia.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de paramedici SMURD și de cadre medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Olt, dar și autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, pentru a interveni.

În zonă s-au deplasat și echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean Olt care au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia.

Deocamdată nu se știe cu exactitate dacă bărbatul ar fi căzut accidental de la etajul 8 al hotelului sau dacă acesta a vrut să-și pună capăt zilelor, aruncându-se în gol.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți