12.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Un piteștean, găsit mort pe stradă, în apropierea unei case din Sâmburești

- Advertisement -

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 11 Verguleasa au fost sesizați miercuri, 17 ianuarie 2024, în jurul orei 11:30, cu privire la faptul că o persoană a fost găsită decedată în proximitatea unei locuințe din comuna Sâmburești, județul Olt. Este vorba de un piteștean de 65 de ani, care stătea fără forme legale în localitate și a fost găsit de un vecin de-al său pe stradă, la doar doi metri de gardul unei case.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei ca fiind un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș. Trupul bărbatului nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Oamenii legii au întocmt dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în cauză fiind continuate cercetările.

Sursă foto: Arhivă (Prezentare generală)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți