11.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

A intrat cu autoturismul într-un cap de pod și a ajuns în albia pârâului Plapcea. Șoferul, care era băut, și un pasager au ajuns la spital

- Advertisement -

Accident de circulație la primele ore ale dimineții de joi, 18 ianuarie 2024, în jurul orei 05:45, pe bulevardul Muncii, din orașul Scornicești. Un bărbat din localitate, băut fiind și având viteză excesivă, a lovit cu autoturismul un cap de pod și a ajuns în albia pârâului Plapcea. Atât șoferul, cât și un pasager, au fost răniți și au necesitat transportul la spital pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului rutier, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Scornicești.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 43 de ani, din orașul Scornicești, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Muncii, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu un pod, derapând în albia râului Plapcea. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și un pasager au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,72 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți