13.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Coliziune violentă între două mașini pe DN 64, la Piatra Olt. Unul dintre șoferi și soția sa au ajuns la spital

- Advertisement -

Accident rutier în dimineața zilei de joi, 18 ianuarie, în jurul orei 10:45, pe Drumul Național 64, în orașul Piatra Olt. Două autoturisme s-au lovit violent, iar în urma impactului unul dintre șoferi, un bătrân de 80 de ani, dar și soția acestuia de 77 de ani, au fost răniți și au ajuns la spital.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului, la fața locului, pentru cercetări, deplasându-se polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Piatra Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat de 80 de ani, din orașul Piatra Olt, și un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Băbiciu, județul Olt. În urma evenimentului rutier, două persoane, respectiv bărbatul de 80 de ani și o femeie, pasageră în autoturismul condus de acesta (soția sa de 77 de ani n.r.), au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Tânărul de 25 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar bărbatului de 80 de ani i-au fost prelevate mostre biologice de sânge la unitatea medicală, întrucât, din cauze medicale, nu a putut fi testat”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul din Piatra Olt care nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de punere în mișcare, celălalt autoturism care circula regulamentar neputând evita impactul și intrând în coliziune cu acesta.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în cauză.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți