18.1 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Comedia „Gâlcevile din Chioggia”, în premieră la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina

- Advertisement -

Un nou spectacol în premieră la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din municipiul Slatina, în care vor juca și actori mari ai teatrului românesc. Dintre ei îi amintim pe Eugen Cristea și Tudorel Filimon, piesa în care aceștia vor urma să joace joi, 7 februarie 2024, cu începere de la ora 19:00, fiind „Gâlcevile din Chioggia”, pusă în scenă în sala de spectacole a instituției culturale slătinene de Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” din București.

„Gâlcevile din Chioggia” este o comedie de Carlo Golgoni, în regia lui Daniel Nițoi.

„Joi, 7 februarie 2024, ora 19,00, Primăria municipiului Slatina și Asociația Culturală Center Inter Art vă invită la spectacolul în premieră cu piesa «Gâlcevile din Chioggia», o comedie de Carlo Goldoni, în regia lui Daniel Nițoi și interpretarea actorilor Eugen Cristea, Tudorel Filimon, Vasile Filipescu, Justinian Radu, Jean Lemne, Denis Florian, Tudor Bojin, Claudia Negroiu, Cristina Deleanu, Mariangela Coldea, Ruxandra Nelepcu, Anne-Marie Zaharia, Isabela Chitoșca, Luiza Cobori”, a declarat referentul cultural Valeru Ciurea.

Biletele pot fi procurate începând de joia viitoare, 25 ianuarie 2024, începând cu ora 13:00, de la casieria instituției culturale slătinene, zilnic, de luni până vineri, între orele 13:00 – 18:00. Prețul unui bilet este de 21 lei, acesta fiind subvenționat de Primăria municipiului Slatina.

Sursă foto principală: Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” din București – moment din timpul spectacolului

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți