11.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Un adolescent din Urzica ce suferă de sindromul Down, căutat de polițiști după ce a dispărut de acasă

- Advertisement -

UPDATE: Tânărul a fost identificat în comuna Bucinișu, iar pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Articolul inițial: Polițiștii din Olt caută un tânăr, în vârstă de 17 ani, din comuna Urzica, județul Olt, care în cursul dimineții de joi a plecat de acasă și s-a mai întors.

Fratele adolescentului, care suferă de sindromul Down, este cel care i-a alertat pe oamenii legii.

„La data de 18 ianuarie 2024, în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 10 Vișina, au fost sesizați de către un tânăr, din comuna Urzica, județul Olt, cu privire la faptul că, în cursul aceleași zile, în jurul orei 11:30, fratele său, Iobăcioiu Eduard Mihăiță, în vârstă de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliul comun și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1,65 – 1,70 metri, greutate 55 – 60 de kilograme, față ovală, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt. Tânărul suferă de sindromul Dawn și are dificultăți de exprimare verbală. La momentul plecării, acesta purta o geacă de culoare albastră, cu dungi albe pe mâneci, blugi de culoare albastră, iar în picioare purta o pereche de ghete de culoare maro”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tânărului dispărut sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți