15.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Muzeul Județean Olt organizează și anul acesta ateliere de confecționat mărțișoare

- Advertisement -
În luna februarie, dar și în primele zile ale lunii martie, reprezentanții Muzeului Județean Olt organizează din nou ateliere de confecționat mărțișoare și felicitări, dar și ateliere de pictură. Prețul de participare la unul dintre aceste ateliere este de doar 5 lei pentru fiecare, însă există și categorii de participanți care vor avea acces gratuit. 
„Dragi părinți, dascăli și elevi, am pășit în Noul An cu încredere și cu putere de muncă! Însuflețiți de interesul arătat activităților desfășurate la Muzeul Județean Olt, considerăm că suntem pe deplin motivați și determinați pentru a ieși în întâmpinarea dumneavoastră cu noi oferte pentru acest an. Astfel, pe lângă programul de vizitare a expozițiilor permanente și temporare din incinta muzeului și alte activități informativ-educative, în perioada următoare vor avea loc și ateliere de confecționat mărțișoare/felicitări și ateliere de pictură cu motive de primăvară”, a declarat George Smarandache, managerul Muzeului Județean Olt.
În perioada 5 – 16 februarie 2024 și 26 februarie – 7 martie vor avea loc acestea, astfel: ateliere de confecționat mărțișoare și felicitări în zilele de luni și miercuri – în intervalele orare 09:00 – 10:00 și 10:30 – 11:30; ateliere de pictură cu motive de primăvară în zilele de marți și joi între orele 11:00 – 12:00.
Prețul de participare la ateliere este de 5 lei pe participant, însă copiii, elevii din unitățile instituționalizate, respectiv din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, precum și cei cu dizabilități, vor beneficia de participare gratuită.
„Pentru o bună desfășurare a atelierelor menționate, vă rugăm să vă adresați doamnei dr. Iohana Brătoi, la numărul de telefon: 0747.427.513, în vederea solicitării de informații și în vederea programării”, a mai spus reprezentantul instituției culturale oltene.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți