12.3 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Aproape o sută de utilaje de deszăpezire ale DRDP Craiova au împrăștiat peste 200 de tone material antiderapant pe șoselele din Oltenia

- Advertisement -

Ninge abundent în mai multe zone ale regiunii Oltenia, din care face parte și județul Olt, de câteva ore bune, iar pe drumurile publice care tranzitează județele Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea parte ale acestei regiuni s-a așternut și un strat de zăpadă consistent. De aceea, drumarii au fost prezenți la datorie în cursul nopți de vini spre sâmbătă acționând cu aproximativ 100 de utilaje de deszăpezire și împrăștiind nu mai puțin de peste 200 tone de material antiderapant.

La primele ore ale dimineții de sâmbătă, 20 ianuarie 2024, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova anunța că ninge în continuare, izolat, în Olt.

„În ultimele 12 ore pe raza DRDP Craiova s-a patrulat și acționat cu 99 de utilaje și s-au răspândit 212 tone de material antiderapant. La această oră se circulă în condiții de carosabil curat și umed pe majoritatea drumurilor administrate de DRDP Craiova, excepție fac drumurile din zona montană. Ninge în continuare în tot județul Dolj și izolat în Vâlcea și Olt. Temperatura minimă înregistrată este la Rânca, – 3 grade Celsius. Circulați cu atenție și adaptați viteza la condițiile meteo!”, au transmis reprezentanții DRDP Craiova în jurul orei 06:00 a dimineții de sâmbătă.

Misiunea drumarilor nu s-a încheiat nici pe parcursul dimineții zilei de 20 ianuarie, utilajele de deszăpezire împrăștiind material antiderapant pe Tronsonul II al Drumului Expres Craiova – Slatina – Pitești, care tranzitează județul Olt, de la intrarea în orașul Balș și până la ieșirea din municipiul Slatina, zona comunei Valea Mare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți