13.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Polițiștii din județ, razie cu efective mărite în Slatina și Balș. Peste zece baruri, cluburi de noapte și săli de jocuri de noroc verificate și peste 80 de persoane legitimate

- Advertisement -

Poliţiştii Serviciului de Investigarea a Criminalităţii Economice, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au organizat în noaptea de sâmbătă spre duminică, 20 spre 21 ianuarie 2024, o razie cu efective mărite, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică. Activitățile au avut loc în municipiul Slatina și orașul Balș, fiind desfășurate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt. Peste zece baruri, cluburi de noapte și săli de jocuri de noroc au fost verificate, iar peste 80 de persoane au fost legitimate.

„Prin activitățile desfășurate s-a urmărit prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale pe stradă, în baruri sau cluburi de noapte și în zona societăților cu profil de săli de jocuri de noroc și pariuri sportive, precum și depistarea persoanelor urmărite, dispărute sau a celor care au încălcat măsuri preventive. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat activități de verificare a 14 societăți comerciale, ocazie cu care, pentru abaterile constatate, au aplicat două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 30.000 de lei, conform Legii 8 din 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat activități specifice pentru depistarea persoanelor urmărite sau dispărute, fiind legitimate peste 80 de persoane și au verificat respectarea măsurilor preventive de către persoanele arestate la domiciliu”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Sursa citată a mai spus că astfel de activități vor continua și în perioada următoare pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și prevenirea oricăror situații de risc.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți