11.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Tânăr de 34 de ani, din Scornicești, cu dosar penal pentru conducerea unui moped neînmatriculat. Era băut bine și nu avea nici permis

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Scornicești, în timp ce în noaptea de marți spre miercuri, 23 spre 24 ianuarie 2024, în jurul orei 00:30, desfășurau activități specifice, pe strada Bălțați, din orașul Scornicești, județul Olt, au oprit pentru control un moped condus de către un tânăr, în vârstă de 34 de ani, din localitate. Nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii când au constatat că olteanul nu avea permis, iar vehiculul pe care îl conducea era neînmatriculat.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar mopedul figura ca fiind neînmatriculat/neînregistrat”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Poliția Olt.

Polițiștii au constatat că tânărul din Scornicești era și într-o stare avansată de ebrietate, acesta fiind dus la spital pentru prelevarea probelor de sânge.

„De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,95 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost transportat la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, se mai arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, olteanul este cercetat acum pentru trei fapte la regimul rutier, oamenii legii întocmind pe numele său m un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți