13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Meteorologii anunță intensificări ale vântului în Oltenia, pe parcursul zilei de sâmbătă

- Advertisement -

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au emis vineri dimineața o nouă atenționare meteorologică care este în vigoare pe parcursul zilei de sâmbătă, 27 ianuarie 2024, în intervalul orar 05:00 – 22:00. Vor fi mai multe zone afectate, inclusiv județul Olt. Potrivit meteorologilor sunt anunțate intensificări ale vântului în Oltenia, cea mai mare parte a Transilvaniei, nord-vestul Munteniei și sudul Banatului, dar și viscol în Carpații Occidentali, Meridionali și de Curbură, îndeosebi la altitudini de peste 1.700 de metri.

„În Oltenia, cea mai mare parte a Transilvaniei, nord-vestul Munteniei și sudul Banatului, vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55…65 km/h. În Transilvania vor fi intervale de timp în care va ninge viscolit. În Carpații Occidentali, Meridionali și de Curbură, îndeosebi la altitudini de peste 1.700 m, vântul va avea intensificări cu rafale de 90…110 km/h, va fi viscol și vizibilitate redusă”, au informat meteorologii.

Potrivit sursei citate, intensificări ale vântului vor mai fi și pe parcursul nopții de sâmbătă spre duminică, 27 spre 28 ianuarie, în Carpații Meridionali și de Curbură, cu viteze de 60 – 80 de kilometri pe oră.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți