14.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Femeie de 61 de ani, din Găneasa, căutată de polițiști după ce soțul său a dat-o dispărută. Este plecată de la domiciliu de patru zile

- Advertisement -

UPDATE: În cursul dimineții de duminică, 28 ianuarie 2024, polițiștgii olteni au anunțat că femeia a fost identificată în comuna Găneasa, județul Olt. Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 61 de ani, din comuna olteană Găneasa, care în urmă cu patru zile a plecat voluntar de acasă și nu s-a mai întors.

Soțul acesteia a anunțat dispariția femeii în dimineața zilei de sâmbătă, 27 ianuarie 2024.

„La data de 27 ianuarie, în jurul orei 11:20, polițiștii Secție de Poliție Rurală 6 Găneasa au fost sesizați de un bărbat, din comuna Găneasa, județul Olt, cu privire la faptul că soția sa, Elena Ciobanu, în vârstă de 61 de ani, a plecat voluntar, la data de 23 ianuarie, de la domiciliul său și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1,55 metri, greutate 65 de kilograme, ochi albaștri, păr scurt, de culoare neagră. La momentul plecării, femeia era îmbrăcată cu o geacă de culoare galbenă, blugi de culoare albastră, iar in picioare purta o pereche de ghete de culoare neagră”, au precizat reprezentanții Poliției Olt.

Potrivit unor surse, femeia din Găneasa nu ar mai fi dispărut până acum, iar marți, 23 ianuarie, aceasta ar fi plecat de acasă pentru a distribui pliante cu ofertele unui supermarket și nu s-a mai întors.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea dispărutei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți