11.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Trei bărbați din Caracal și unul din Traian, condamnați pentru cămătărie, prinși de polițiștii doljeni și încarcerați în Penitenciarul Craiova

- Advertisement -

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Secției 4 Poliție Craiova au pus în executare vineri, 26 ianuarie 2024, patru mandate de executare a pedepsei închisorii emise pe numele a patru bărbați, toți din județul Olt. Potrivit unor surse, este vorba despre membri ai clanului Oacă din Caracal, aceștia fiind încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova.

„În fapt, trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 52 de ani, din municipiul Caracal, și un al patrulea bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Traian, județul Olt, au fost condamnați la pedeapsa închisorii cu executare pentru comiterea infracțiunii de cămătărie”, a declarat inspectorul principal Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Sursa citată mai arată că cei patru olteni au fost transportați la Penitenciarul Craiova, unde au fost depuși în vederea încarcerării.

Pedepsele pe care aceștia le au de executat sunt cuprinse între 2 ani și 2 ani și 6 luni, condamnările fiind date vineri, 26 ianuarie, de magistrații Curții de Apel Craiova, decizia instanței de judecată fiind definitivă.

Sursă foto: Internet (Imagine reprezentativă)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți