7.2 C
Slatina
marți,5 martie,2024

Ultimele Articole

Doi bărbați, reținuți de polițiști după ce s-au bătut într-un local din Caracal

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal s-au sesizat din oficiu duminică, 28 ianuarie 2024, cu privire la faptul că, în noaptea de dinainte, doi bărbați s-ar fi agresat reciproc în barul unui restaurant din municipiul Caracal, județul Olt, creând astfel o stare de temere în rândul persoanelor prezente în local. Caracalenii, care erau clienți ai barului respecti, au fost reținuți, în prezent aceștia fiind încarcerați în Arestul Poliției Olt.

Subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, a precizat că, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 27 spre 28 ianuarie, în jurul orei 00:30, doi bărbați, în vârstă de 42 de ani, respectiv 46 de ani, ambii din Caracal, în timp ce se aflau la un local public de pe strada Piața Victoriei, din localitate, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat reciproc. De asemenea, oamenii legii au stabilit faptul că aceștia ar fi creat sentimentul de temere în rândul mai multor persoane aflate la acel moment în local.

Oamenii legii au întocmit dosar penal, iar cei doi bărbați din Caracal au fost reținuți pentru o zi.

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. În urma probatoriului administrat, la data de 28 ianuarie, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele celor doi bărbați, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, a adăugat reprezentantul IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți