16.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Polițist bătut de un coleg pe o stradă din Slatina, în urma unor șicanări în trafic

- Advertisement -

Incident între doi oameni ai legii în cursul zilei de duminică, 28 ianuarie 2024, în jurul orei prânzului, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, județul Olt. Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că unul dintre ei ar fi fost agresat de colegul său, în urma cercetărilor stabilindu-se că polițiștii s-ar fi lovit după ce s-ar fi șicanat în trafic.

La fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor șicanări în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, un tânăr de 32 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, ar fi agresat fizic un alt tânăr de 35 de ani, din comuna Curtișoara, județul Olt. De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale tânărului de 35 de ani, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Sursa citată mai arată că polițiștii efectuează în cauză cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și dispunerea de măsuri legale. Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că ambii tineri sunt polițiști, astfel că au fost demarate verificări interne.

Potrivit unor surse, unul dintre oamenii legii lucrează în cadrul IPJ Olt, iar celălalt este angajat ca polițist la o altă structură din județ, și nu se cunoșteau. Ambii se aflau în timpul liber și erau la volanul autoturismelor lor personale în momentul în care s-au șicanat în trafic, conflictul dintre ei fiind unul spontan.

Foto: Echipaje de poliție la cercetări (prezentare generală)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți