20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Două autoturisme implicate într-un accident rutier produs la intersecția a două străzi din Slatina. O femeie a ajuns la spital

- Advertisement -

Accident de circulație în după-amiaza zilei de luni, 29 ianuarie, în jurul orei 12:15, la intersecția străzii Ecaterina Teodoroiu cu Aleea Tineretului, din municipiul Slatina. O femeie a ajuns la spital în urma coliziunii dintre două mașini, persoana fiind pasageră într-una dintre acestea.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la evenimentul rutier, la fața locului, pentru cercetări, deplasându-se polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Vâlcele, și un autoturism condus de un bărbat de 73 de ani, din comuna Coteana. În urma evenimentului rutier, o femeie, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 73 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit unor surse, vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul din Vâlcele care, la plecarea de pe loc, nu s-ar fi asigurat corespunzător și a intrat în coliziune cu mașina condusă de șoferul din Coteana.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți