13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Elevii olimpici și sportivii cu performanțe ai Oltului, premiați de CJ luna viitoare

- Advertisement -

S-au stabilit datele când vor avea loc evenimentele pe care Consiliul Județean Olt le organizează an de an pentru a premia elevii olimpici din anul 2023 și profesorii lor îndrumători, dar și sportivii cu performanțe la diverse competiții sportive desfășurate și antrenorii care îi pregătesc.

Dacă olimpicii vor primi premiile în data de 7 februarie, sportivii vor fi premiați pe 28 februarie, ambele manifestări desfășurându-se în sala de spectacole a Palatului Copiilor „Adrian Băran” Slatina.

„Pe 7 februarie avem premierea olimpicilor, am votat-o încă de anul trecut, avem regulamentul aprobat. Sunt 600 și ceva de copii premiați și 200 și ceva de profesori, în total 800 și ceva de premii pe care le acordăm. Cel mai mare premiu este de 3.500 lei, pentru olimpiadele internaționale de lingvistică și de matematică.
De asemenea, pe 28 februarie avem premierea sportivilor, unde includem 100 de sportivi conform evidenței pe care o avem în momentul de față. Este posibil să fie actualizată, pentru că actualizarea acestei baze de date se face de către Direcția Județeană de Tineret și Sport – avem 100 de sportivi și 25 antrenori în momentul de față, cel mai mare premiu fiind de 4.000 lei”, a declarat Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt.

Sursă foto: Arhivă (Premierea elevilor olimpici din anul 2022)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți