23.1 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Grav accident la Balș. Un tânăr de 22 de ani, mort după ce autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de o mașină condusă de un șofer de 74 de ani

- Advertisement -

Accident de circulație cu urmări grave în după-amiaza zilei de luni, 29 ianuarie 2024, în jurul orei 12:20, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara orașului Balș. Un tânăr de doar 22 de ani, din Balș, și-a pierdut viața după ce autoturismul la volanul căruia se afla a fost lovit de o mașină condusă de un băcăuan de 74 de ani și proiectat într-un cap de pod.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului rutier, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Balș.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 74 de ani, din municipiul Bacău, județul Bacău și un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din orașul Balș, județul Olt. În urma accidentului, tânărul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei. Bărbatul de 74 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Vinovat de producerea accidentului este șoferul de 74 de ani, din Bacău, care în momentul când a ieșit dintr-o benzinărie și a pătruns pe DN 65 – E 574 nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de bălșeanul de 22 de ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului violent, mașina tânărului a fost proiectată într-un cap de pod de pe marginea drumului, la locul producerii evenimentului rutier fiind solicitat să intervină și un elicopter SMURD.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursă foto și video: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți