16.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat a suferit arsuri în urma unui incendiu ce a izbucnit la o casă din Slătioara

- Advertisement -

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD, au intervenit în dimineața zilei de luni, 29 ianuarie 2024, în jurul orei 09:45, în comuna Slătioara, pentru a stinge incendiul izbucnit la o locuință. Două persoane au avut nevoie de acordarea primului ajutor, una dintre ele fiind un bărbat de 55 de ani care a suferit arsuri.

În momentul sosirii echipajelor de salvatori, ardeau bunurile din două camere de locuit și acoperișul casei.

„Misiunea pompierilor pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative a durat aproximativ o oră și jumătate. În urma incendiului au ars bunurile din două camere de locuit și aproximativ 25 de metri pătrați din acoperișul casei”, a declarat sergentul major Alina Oprea, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Sursa citată a mai arătat că au fost monitorizate două persoane, un bărbat de 55 ani, cu arsuri, care fost transportat la spital de către echipajul SMURD, și o femeie cu atac de panică ce a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Olt.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost focul deschis în spații închise, au mai stabilit pompierii din cadrul ISU.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți