15.2 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 35 de ani, din Balș, acuzat de comiterea unei infracțiuni de agresiune sexuală, reținut de polițiștii doljeni

- Advertisement -

Polițiști ai Secției 2 Poliție Craiova au reținut luni, 29 ianuarie 2024, pentru 24 de ore, un bărbat de 35 de ani, din oraşul Balş, judeţul Olt, bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală. O craioveancă de 45 de ani este cea care în cursul zilei de joi, 25 ianuarie, le-a spus oamenilor legii că în seara zilei de 21 ianuarie, pe când circula cu un autobuz, pe strada Caracal, din municipiul Craiova, ar fi fost atinsă în zona intimă de un necunoscut.

Cercetările polițiștilor doljeni au dus la găsirea făptașului și reținerea sa.

„În fapt, în cursul zilei de 25 ianuarie, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 45 ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în seara zilei de 21 ianuarie, ora 20:30, timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, pe strada Caracal, din municipiul Craiova, ar fi fost atinsă în zona intimă de către o persoană necunoscută. În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de către polițiști, a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din oraşul Balș, județul Olt, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri. Astfel, în urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, a declarat inspector principal Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ.

În cursul zilei de marți, 30 ianuarie, bălșeanul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți