20.2 C
Slatina
marți,7 mai,2024

Ultimele Articole

Focar de COVID-19 la Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina

- Advertisement -

Un focar de COVID-19 a fost declarat în această săptămână la Secţia Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, după ce trei pacienţi au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, iar un al patrulea a fost testat pozitiv cu acelaşi virus la internarea în secţie, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii, medicul Emilian Postelnicu.

„La Secţia Neurologie a fost declarat un focar de COVID-19 în data de 29 ianuarie şi în prezent este sub monitorizare. În această secţie sunt patru pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2, trei au legătură cu focarul, iar unul avea infecţia la prezentarea la spital şi a fost internat în acelaşi salon cu ceilalţi trei”, a precizat Emilian Postelnicu.

În afară de pacienţii de la Secţia de Neurologie, în spital mai este internat încă un pacient cu COVID-19, la Secţia de boli Infecţioase.

În prima jumătate a lunii februarie, la Secţia Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost şi focar de gripă, opt pacienţi fiind testaţi pozitiv pentru infecţia cu virusul gripal.

Medicul Emilian Postelnicu a precizat că în prezent nu mai sunt pacienţi cu gripă la Secţia Neurologie şi nu sunt alte focare de COVID-19 sau gripă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți