13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Ion Doldurea, primarul Caracalului: „Investim în continuare în modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere din municipiu”

- Advertisement -
Municipalitatea caracaleană a dedicat anul trecut, cu precădere, reabilitării infrastructurii de apă și canal, precum și a celei de transport rutier și pietonal. Primarul Ion Doldurea a declarată săptămâna aceasta că în Caracal s-au demarat lucrări de reabilitare pe multe din străzile care nu erau asfaltate. Totodată, prin proiectul Companiei de Apă Olt, a început un amplu proces de modernizare și extindere a rețelei de apă și canal, având în vedere că sunt multe străzi care nu sunt racordate la rețea, dar și faptul că rețeaua este foarte veche, iar calitatea apei pune în pericol sănătatea locuitorilor urbei.
Aceste proiecte pe infrastructură sunt continuate și în anul 2024, spune edilul Caracalului.
„Urmărim constant și evaluăm stadiul lucrărilor astfel încât să ne asigurăm că acolo unde tehnic este posibil lucrările de asfaltare să fie finalizate cât mai repede. Pe străzile unde s-au efectuat deja operațiunile de schimbare sau extindere a conductelor ne dorim să se realizeze lucrările de reparație a carosabilului și de asfaltare. Sunt impedimente de natură tehnică ce nu permite în toate situațiile ca lucrările de asfaltare să fie finalizate, fiind nevoie de termene minime de la efectuarea lucrărilor de apă-canal ca terenul să se reașeze iar constructorii să refacă partea carosabilă la standarde optime”, a declarat Ion Doldurea.
Primarul a vorbit și ce intervenții au fost făcute pe mai multe străzi și ce lucrări vor avea loc în acest an.
„Sunt străzi unde, ca să reducă disconfortul pentru cetățeni, constructorul a realizat lucrări provizorii de asfaltare urmând ca în această primăvară să se realizeze ultimele corecții astfel încât să recepționăm străzile la nivelul de calitate așteptat și dorit de noi toți. Sunt și străzi care, prin efort bugetar local, am putut interveni și realiza lucrări finale de asfaltare. Unele au fost deja redate circuitului rutier. Altele sunt încă în lucru. Continuăm și în 2024 să modernizăm infrastructura și să aducem în viața cetățenilor confortul dorit!”, a subliniat edilul municipiului Caracal.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți