14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Senatorul PSD de Olt Siminica Mirea anunță începerea primei sesiuni parlamentare din acest an

- Advertisement -

1 februarie 2024 este ziua în care a început o nouă sesiune ordinară pentru parlamentarii României, prima din acest an, anunțul fiind făcut de Siminica Mirea, senator PSD de Olt.

„Debutăm astăzi (joi n.r.), 1 februarie, într-o nouă sesiune parlamentară ordinară, prima din acest an. Ca de fiecare dată, ordinea de zi a Senatului României a cuprins Ședința Biroului Permanent, urmată de cea a grupurilor parlamentare, iar după amiază, de la ora 16:00, a avut loc Plenul Senatului”, a declarat parlamentarul social democrat.

FOTO: Senatorul Mirea nu a ezitat să se fotografieze alături de colegii săi social democrați, printre ei fiind și senatorul PSD de Olt Paul Stănescu (centru)

Siminica Mirea a mai spus că cele două sesiuni parlamentare rămase până la viitoarele alegeri parlamentare, care au loc în 2024, o motivează și mai mult.

„Orice am spus și am făcut a fost în serviciul dumneavoastră, al cetățenilor. Rămân în continuare la fel de devotată, alături bineînțeles de colegii mei social-democrați parlamentari. Invitația rămâne deschisă după cum bine știți. Vă stau la dispoziție prin orice fel de situație întâlniți, printr-un simplu mesaj. E timpul să demonstrăm încă o dată că munca noastră pentru cetățeni nu este în zadar!”, a subliniat senatorul PSD de Olt Siminica Mirea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți