22.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Trei olteni s-au ales cu dosare penale după ce au comis infracțiuni rutiere pe drumurile din Olt. Niciunul nu avea permis auto

- Advertisement -

Polițiștii rutieri din județ au constatat în ultimele 24 de ore trei infracțiuni rutiere comise pe șoselele din Olt, pe numele autorilor fiind întocmite dosare penale. Toți nu posedau permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în privința unuia dintre ei autoturismul îi fusese încredințat de o cunoștință, care la rândul său este cercetat penal.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 7 Dăneasa au oprit joi, 1 februarie 2024, în jurul orei 10:30, pentru control, pe Drumul Județean 546, în comuna Dăneasa, județul Olt, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din comuna olteană Sprâncenata. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În aceeași zi, în jurul orei 16:00, polițiștii de la aceeași Secție 7 Dăneasa au oprit pentru control, pe Drumul Județean 546, în comuna Sprâncenata, județul Olt, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

„În ambele situații, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Tot în seara primei zile a lunii februarie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 2 Osica de Sus au oprit pentru control, pe Drumul Comunal 84, în comuna olteană Fălcoiu, un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânăra nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, oamenii legii au mai stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat de un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna Fălcoiu, județul Olt.

„Pe numele tinerei, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, iar pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere”, a precizat reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți