17.3 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Slatina. Un prahovean a murit după ce a căzut peste el un braț al macaralei pe care o demonta în incinta unei societăți

- Advertisement -

Tragedie în după-amiaza zilei de sâmbătă, 3 februarie 2024, în jurul orei 15:10, se pare în incinta punctului de lucru al Companiei de Apă Olt de lângă sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, din municipiul Slatina. A avut loc un accident de muncă, al cărei victimă a fost un prahovean de 35 de ani, peste abdomenul căruia a căzut un braț al macaralei pe care acesta l-ar fi demontat, iar în cursul serii de sâmbătă, în jurul orei 18:00, acesta și-a pierdut viața, toate eforturile făcute de doctorii Spitalului Slatina de a-l salva fiind în zadar.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul 112, cu privire la faptul că, în municipiul Slatina, a avut loc un accidentul de muncă, al cărui victimă a fost bărbatul.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Șirna, județul Prahova, angajat al unei societăți comerciale din județul Prahova, în timp ce efectua activități de demontare a unui braț de la o macara ce se afla în incinta unei societăți comerciale din municipiul Slatina, a fost lovit de către acesta, suferind mai multe leziuni. În urma evenimentului, bărbatul de 35 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a decedat”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Cadre medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Olt au fost cele care l-au preluat și l-au dus la unitatea sanitară slătineană pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, cu privire la nefericitul eveniment fiind sesizați și angajații Inspectoratului Teritorial de Munca Olt care, la rândul lor, au deschis o anchetă în acest caz.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți