11.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Tineri din Piatra Olt, reținuți după ce au furat trei cai din curțile unor persoane din oraș

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Piatra Olt, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut miercuri, 7 februarie 2024, patru tineri cercetați pentru furt calificat. Aceștia au comis faptele pe parcursul unei săptămâni, fiind acuzați că au furat trei cai din curțile unor oameni din urbe.

„În fapt, polițiștii din cadrul Poliției orașului Piatra Olt au fost sesizați cu privire la faptul că, în perioada 31 ianuarie – 6 februarie 2024, persoane necunoscute ar fi pătruns în curțile a trei persoane din orașul Piatra Olt, de unde ar fi sustras trei cabaline. În cauză, polițiștii au întocmit câte un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuate cercetările pentru identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului și dispunerea de măsuri legale”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

În urma activităților investigativ operative, polițiștii au identificat patru tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani, toți din orașul Piatra Olt, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat. În urma probatoriului administrat, la data de 7 februarie, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele celor patru tineri a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, a adăugat reprezentantul IPJ.

În cursul zilei de joi, 8 februarie 2024, cei patru hoți de cai urmează să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți