12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Autospecială nouă în parcul auto al Jandarmeriei Olt. Oamenii legii o vor folosi în misiunile de pe timpul situațiilor de urgență

- Advertisement -

Jandarmii olteni vor folosi în misiunile executate pe timpul situațiilor de urgență o autospecială SSANGYONG MUSSO GRAND STYLE, care va consolida capacitățile de intervenție ale efectivelor Inspectoratului Județean de Jandarmi. Maiorul Simona Floricel, purtător de cuvânt al instituției, a declarat că nouă mașină de intervenție se află în dotarea parcului auto, urmând ca oamenii legii să participe cu aceasta la acțiunile pe care le au.

Reprezentantul Jandarmeriei Olt a declarat că autovehiculul, a cărui valoare se ridică undeva la aproximativ 252.550 de lei, este prevăzut cu dotări performante, menite a asigura intervenția rapidă și eficientă a jandarmilor în cazul unor dezastre naturale.

„Autospeciala este echipată și cu ecran de afișare a unor mesaje de avertizare a populației, camere cu termoviziune și echipament care să asigure accesul jandarmilor în zone impracticabile”, a spus maiorul Simona Floricel.

Noua mașină din parcul auto al IJJ Olt face parte dintr-un lot de 51 de autospeciale achiziționate de Jandarmeria Română în cadrul unui proiect finanțat de Banca Mondială, valoarea totală a achiziției fiind de 12,88 milioane de lei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți