10.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Două autovehicule s-au izbit violent pe un drum din Verguleasa și s-au răsturnat. Un șofer a avut nevoie de îngrijiri medicale

- Advertisement -

Un accident de circulație care putea avea urmări mult mai grave a avut loc în după-amiaza zilei de luni, în jurul orei 15:00, pe Drumul Județean 546, în comuna Verguleasa. Două autovehicule s-au ciocnit violent, iar în urma impactului acestea s-au răsturnat pe marginea părții carosabile. Unul dintre șoferi a fost rănit și a necesitat acordarea primului ajutor.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului rutier, la fața locului, pentru cercetă, deplasându-se polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un tânăr de 30 de ani, din comuna Verguleasa, județul Olt. În urma accidentului, conducătorul autoutilitarei a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cei doi conducătorul auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, vinovat ar fi conducătorul ansamblului de vehicule, care nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă la dreapta, carosabilul fiind umed, a pătruns pe contrasens și a acroșat autoutilitara ce circula regulamentar din sens opus.

Polițiștii efectuează acum cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc accidentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți