21.2 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Se lărgesc parcările din Cartierul Steaua al municipiului Slatina

- Advertisement -

Se lucrează de zor, de câteva zile, la lărgirea mai multor parcări din Cartierul Steaua al municipiului Slatina, echipele de muncitori ale Direcției de Administrare a Străzilor și Iluminatului Public a Primăriei urmând a efectua investiții în cinci mari zone ale acestui cartier. Va fi refăcută infrastructura, totodată fiind create noi locuri de parcare.

Lucrările sunt în toi la această dată la parcările din zona blocurilor G1, G2 și G3 de pe strada Cuza Vodă, unde s-au reabilitat trotuarele și s-a refăcut și partea de canalizare.

Claudiu Dascălu, directorul DASIP Slatina, spune că investiția din această zonă, realizată cu fonduri de la bugetul local, se apropie de final, în apropierea celor trei blocuri creându-se încă zece locuri de parcare pe lângă cele 80 existente: „Vom crea noi spații de parcare acolo unde se poate. De exemplu, în parcările de la blocurile G1, G2 și G3, în prezent sunt 80 de locuri, iar la final vor fi 90 de locuri de parcare. 10 locuri de parcare în plus este un câștig dacă e să ne raportăm la numărul de autoturisme. Vom adapta și trotuarele pentru ca mamele cu cărucioare, persoanele cu handicap sau bătrânii să nu mai întâmpine probeleme”.

Mai multe parcări din municipiul Slatina, inclusiv unele din Cartierul Steaua, vor fi reabilitate și modernizate în totalutate, iar mare parte din străzile care tranzitează urbea se vor reface cu finanțare accesată prin proiecte ce au fost depuse de administrația publică locală pe Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți