26.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Caracal, arestat după ce a obligat mai multe femei să se prostitueze. 35 de persoane au fost audiate în dosar

- Advertisement -

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Caracal au pus în executare luni, 12 februarie 2024, trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Caracal, la locuința unui bărbat cercetat pentru proxenetism și două locuințe în care ar fi avut loc activitatea infracțională. Caracaleanul, care are 38 de ani, este acuzat că a obligat mai multe femei să practice prostituția, a fost ulterior arestat preventiv. Nu mai puțin de 35 de persoane au fost audiate în cauză.

„Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2021 – 2024, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Caracal, prin întrebuințare de amenințări și acte de violență a determinat mai multe femei să practice prostituția. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, bunuri și înscrisuri care privesc posibila activitate infracțională a bărbatului. La audieri au fost conduse 35 de persoane, din județul Olt, în baza mandatelor de aducere”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Până acum au fost găsite trei victime, însă numărul acestora, potrivit unor surse, este mai mare.

„În urma probatoriului administrat, s-a reușit documentarea activității infracționale a bărbatului pentru trei victime ale infracțiunii de proxenetism, iar cercetările sunt continuate în vederea identificării și altor victime”, a adăugat reprezentantul Innspectoratului de Poliție Județean.

Sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, polițiștii au dispus luni măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de caracaleanul de 38 de ani cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

În cursul zilei de marți, 13 februarie, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Caracal, care a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile față de acesta.

Suportul de specialitate la efectuarea cercetărilor în dosar a fost asigurat de Biroul Operaţiuni Speciale Craiova și Serviciul Operațiuni Speciale Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți