15.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Primăria Slatina organizează o nouă ediție a Târgului Mărțișorului în Parcul Tineretului, începând cu 26 februarie

- Advertisement -

Ne mai despart doar câteva zile și, calendaristic vorbind, vine primăvara. Așa cum ne-a obișnuit de câțiva ani încoace, Primăria Slatina nu va trece cu vedere venirea acestui anotimp, organizând o nouă ediție a Târgului Primăverii sau, așa cum este cunoscut popular, Târgul Mărțișorului.

Este o ediție ce se va desfășura din nou pe Aleea Eroilor din Parcul Tineretului de lângă zona Gării Slatina și se va desfășura începând cu data de 26 februarie 2024 și p 8 martie 2024, când toți bărbații trebuie să fie alături de femeile din viața lor – soții, fete, surori, mame, bunicuțe și alte reprezentate ale sexului frumos pe care le stimează.

Alin Calotă, director al Direcției Economice a Primăriei Slatina, a declarat că la Târgul Primăverii sunt așteptați nu mai puțin de 80 de comercianți cu mărțișoare, flori naturale și alte produse confecționate hand-made.

„Vor participa la acest eveniment în jur de 80 de comercianți care au depus cereri de înscriere la Direcția Economică. Au avut prioritate comercianții persoane fizice și juridice cu sediul sau domiciliul în Slatina, iar restul locurilor au fost repartizate, în ordinea depunerii cererilor, persoanelor fizice sau juridice care nu au sediul sau domiciliul în Slatina, tot în funcție de înregistrarea cererilor”, a spus directorul Calotă.

Taxa ce trebuie achitată de vânzătorii din târg este una zilnică și are o valoare de 6,06 lei pe metru pătrat, dar și alta în cuantum de 20 de lei pe zi pentru eliberarea acordului de funcționare.

Foto: olttv.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți