18.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Gura Padinii, care era băut, urmărit de polițiștii din Corabia până în Orlea. A provocat și un accident, lovind doi pomi și intrând apoi într-un gard

- Advertisement -

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia, în timp ce desfășurau activități specifice în noaptea de 12 spre 13 februarie, în jurul orei 01:00, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe Drumul Național 54 A, în orașul Corabia. Însă conducătorul auto a fugit, oamenii legii urmărindu-l până în comuna Orlea. Era sub influența alcoolului și a provocat și un accident, din fericire doar cu pagube materiale, însă acesta s-a ales cu dosar penal pentru că, fiind dus la spital, a refuzat prelevarea de probe biologe de sânge.

„Deoarece șoferul autoturismului nu s-a supus măsurii, oamenii legii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, până în comuna Orlea, unde conducătorul a pierdut controlul direcție de deplasare și a intrat în coliziune cu doi pomi, ulterior ricoșând într-un gard. Din fericire, în urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale, iar la volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Gura Padinii. Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,98 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul orășenesc Corabia în vederea prelevării mostrelor biologice, însă acesta a refuzat prelevarea”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Polițiștii au întocmit pe numele bărbatului dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale.

Sursă foto principală: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți