13.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Pleșoiu, reținut după ce a dat foc la ușa Primăriei din comună pe motiv că autoritățile nu au vrut să-i dea ajutor social

- Advertisement -

UPDATE: În cursul zilei de miercuri, 14 februarie, bărbatul din Pleșoiu a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Slatina, care au admis propunerea parchetului și au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de acesta. Decizia instanței de judecată nu este însă definitivă și poate fi contestată.

Articolul inițial: Polițiștii Secției de Poliție Rurală 6 Găneasa, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut marți, 13 februarie 2024, un bărbat din Pleșoiu, cercetat pentru distrugere. Bărbatul este acuzat că înainte cu o zi a dat foc la ușa Primăriei din localitate pe motiv că reprezentanții acestei instituții nu ar fi vrut să-i dea ajutor social.

Fapta a fost comisă în seara zilei de luni, 12 februarie.„În fapt, la data de 12 februarie 2024, în jurul orei 18:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi incendiat ușa unei instituții publice din comuna Pleșoiu. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 6 Găneasa. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 35 de ani, din comuna Pleșoiu, pe fondul unor nemulțumiri, ar fi incendiat ușa de acces a unei instituții publice din aceeași localitate. În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate în cauză în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.În urma probatoriului administrat, marți, 13 februarie, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetului Slatina, pe numele bărbatului s-a emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți