13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Lucrările efectuate de Primăria Slatina la intrarea în municipiu, pe bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu, prind contur

- Advertisement -

Se lucrează de zor pe bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu de la intrarea în municipiul Slatina dinspre Craiova. Muncitorii de la societatea Dezvoltare Urbană din cadrul Primăriei sunt în zonă, amenajând în primul rând ceea ce înseamnă spațiul verde de pe această arteră rutieră atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă.

Potrivit lui Emil Moț, primarul municipiului Slatina, spun că lucrările efectuate pe respectivul bulevard includ și introducerea unui sistem modern de irigații.

„Dragi slătineni, promisiunea făcută pentru modernizarea bulevardului Sfântului Constantin Brâncoveanu și implicit, intrarea în municipiul Slatina de la Podul Olt, începe să prindă contur. ️Societatea Dezvoltare Urbană Slatina SRL a demarat lucrările de amenajare a spațiului verde aferent acestei artere, pe aliniamentele stânga – dreapta. Aceste lucrări includ introducerea unui sistem modern de irigații, care va asigura o îngrijire eficientă a vegetației, astfel vom avea un mediu urban mai verde și mai plăcut pentru municipiul nostru. Ne dorim ca acest proiect să contribuie la dezvoltarea durabilă a orașului nostru și să ofere locuitorilor un mediu mai sănătos și mai atrăgător”, a declarat edilul urbei.

În cursul anului trecut, pe același sector de drum, au avut loc lucrări de înlocuire a rețelei de apă și canalizare și refacerea carosabilului, pentru ca în ultima perioadă să fie asfaltate și trotuarele.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți