26.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

O adolescentă de 16 ani, elevă la Liceul Economic Slatina, dispărută de o zi. Polițiștii o caută

- Advertisement -

UPDATE: Copila a fost găsită în Slatina, în cursul zilei de miercuri, prezentându-se chiar aceasta la sediul Poliției.

„Minora a fost identificată în municipiul Slatina. Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, au spus reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o fată de 16 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, care marți, 13 februarie 2024, a plecat de acasă și până acum nu s-a mai întors.

Mama adolescentei, care este elevă la Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” Slatina, a anunțat dispariția la Poliție în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 00:15.

„La data de 14 februarie, în jurul orei 00:15, polițiștii Poliției municipiului Slatina au fost sesizați, de o femeie, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, la data de 13 februarie, în jurul orei 23:00, fiica sa Luiza Maria Valentina Surdu, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1,80 metri, greutate 90 de kilograme, constituție corpolentă, ochi negri, păr negru, lung și ondulat. La momentul plecării, minora purta o geacă de puf, de culoare neagră, blugi de culoare neagră, iar în picioare purta o pereche de adidași de culoare neagră, cu talpă albă”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, ar fi pentru prima oară când fata a dispărut de acasă și ar fi într-o depresie, fără a fi însă diagnosticată cu această boală în acest sens, după ce un prieten drag al ei a murit. După anunțarea dispariției, polițiștii deja au căutat-o la Liceul Economic, însă eleva de 16 ani nu a fost găsită.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea adolescentei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți