18.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Doi primari, trei viceprimari și mai mulți consilieri locali, majoritatea de la PNL, au trecut la organizația județeană Olt a PSD

- Advertisement -

Echipa de la Olt a Partidului Social Democrat este din ce în ce mai puternică având în vedere că joi, 15 februarie 2024, reprezentanții organizației județene, în frunte cu președintele Marius Oprescu, au anunțat trecerea de partea lor a doi primari, trei viceprimari, dar și mai mulți consilieri locali din câteva localități oltene.

Majoritatea acestora sunt de la Partidul Național Liberal, însă unul dintre edili, cel al comunei Leleasca, a fost ales candidând din partea Partidului Pro România, înainte fiind și el în barca liberalilor.

„Când oamenii își doresc sa facă parte dintr-un proiect administrativ, care are ca principiu buna guvernare locală, trebuie să le dai ocazia să demonstreze. Vasilică Selescu, primarul comunei Leleasca, primarul comunei Cungrea, Cosmin Vlad, viceprimarii comunelor Priseaca, Cungrea și Leleasca, respectiv Cătălin Drugă, Gheorghe Stancana și Constantin Enache, alături de 11 consilieri locali – Alexandru Popistaș, Consiliul Local Slatina, Sabin Andronie, Costel Preda, Marian Vizionie, Claudiu Ban, Dumitru Coconete – CL Cungrea, Cristian Jandarmu, Nicolae Murugă – CL Priseaca, Ion Postolache, Gheorghe Criveanu, Ioan Matei – CL Pârșcoveni și Marian Matei, fostul candidat al PNL Pârșcoveni, au ales echilibrul, dialogul, stabilitatea și programul de guvernare al PSD Olt. Aceștia se detașează de stilul de lucru bazat pe scandal al PNL Olt și de oportunismul sadea al unor politicieni, care își amintesc de Olt și slătineni doar în preajma alegerilor. Bun venit în echipă!”, au transmis social democrații olteni într-o postare pe pagina oficială a PSD Olt.

Legat de acest subiect al plecărilor din partid, deputatul Gigel Știrbu, președinte al PNL Olt, a declarat într-o conferință de presă pe care a ținut-o joi la sediul PNL, avându-l alături pe prefectul Mario De Mezzo, președinte al PNL Slatina, a avut de dat un răspuns scurt în fața jurnaliștilor, știind de săptămâna trecută: „Știu de săptămâna trecută, cum comentez!? Să se ducă acolo unde se duc, unde li s-a trasat”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți