10.7 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident mortal pe strada Rusciori din Scornicești. Un pieton și-a pierdut viața

- Advertisement -

Grav accident de circulație în seara zilei de vineri, 16 februarie, în jurul orei 18:50, pe strada Rusciori, din orașul Scornicești. Un bărbat de 78 de ani, din localitate, care avea calitatea de pieton și-a pierdut viața, în evenimentul rutier fiind implicat și un autoturism condus de un tânăr de 30 de ani, din Poboru, iar polițiștii rutieri fac acum o anchetă pentru a stabilit cum s-a întâmplat tragedia. 

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului rutier, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Scornicești.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un tânăr de 30 de ani, din comuna Poboru și un pieton, respectiv un bărbat de 78 de ani, din orașul Scornicești. În urma evenimentului rutier, pietonul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, bărbatul care a murit s-ar fi aflat întins pe carosabil, iar șoferul a trecut cu mașina peste el, iar în urma efectuării necropsiei la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina urmează a stabili dacă pietonul s-ar fi aflat în stare de ebrietate, dar și dacă mai era în viață în momentul în care a fost lovit de autoturism.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți