13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

16 persoane evacuate dintr-un bloc în urma unui incendiu izbucnit la un apartament situat la parterul unui bloc din Slatina

- Advertisement -

UPDATE, ora 18:10: Reprezentantul ISU Olt a transmis că incendiul a fost lichidat, iar persoana monitorizată a refuzat transportul la spital. În urma cercetărilor s-a stabilit ca și cauză probabilă a izbucnirii incendiului un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau cu improvizații.

Știrea inițială: Un incendiu ce putea avea urmări mult mai grave a izbucnit în după-amiaza zilei de duminică, 18 februarie 2024, în apartamentul situat la parterul unui bloc din municipiul Slatina, la fața locului, pentru a stinge focul, fiind nevoie de intervenția mai multor echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt. 16 oameni au fost evacuate preventiv din imobil, o persoană suferind un atac de panică și necesitând acordarea primului ajutor.

Incendiul a avut loc la o locuință de pe strada Păcii, acesta manifestându-se cu degajări mari de fum. În jurul orei 17:30 focul era deja stins, dar salvatorii acționau în continuare pentru a evacua fumul.

„Este vorba de un incendiu, în municipiul Slatina, strada Păcii, la un apartament situat la parter, care s-a manifestat cu degajări de fum, în apartament se aflau depozitate deșeuri menajere. Incendiul este lichidat, se lucrează pentru evacuarea fumului. Au fost evacuate, preventiv, 16 persoane. O persoană, cu atac de panică, este monitorizată la fața locului”, a declarat sergent major Alina Oprea, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Sursa citată a mai transmis că pompierii au acționat la locul incendiului cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți