21.8 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Bălșean cu dosar penal după ce a condus o mașină sub influența drogurilor, având permisul auto suspendat, pe un drum din Pielești

- Advertisement -

Poliţişti din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Pielești au depistat sâmbătă, 17 februarie, în jurul orei 16:20, un bărbat originar din orașul Balș, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 65 – European 574, din comuna dolejeană Pielești. La cercetări oamenii legii au stabilit că olteanul s-ar fi aflat sub influența drogurilor și, de asemenea, permisul auto suspendat.

„În urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că acestea nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliție Județean Dolj.

Sursa citată mai arată că în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursă foto: Arhivă (Imagine reprezentativă)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți