14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Spectacole de Dragobete în Slatina și Corabia. Două sunt susținute de Ansamblul Folcloric „Doina Oltului”

- Advertisement -
Membrii Ansamblului Profesionist „Doina Oltului” din municipiul Slatina vor susține două spectacole în acest sfârșit de săptămână. Evenimentele muzicale sunt dedicate sărbătorii de Dragobete, și au loc sâmbătă, 24 februarie, la Casa de Cultură din orașul Corabia. Însă, un alt spectacol, dedicat aceleiași sărbători românești, se va desfășura vineri, cu începere de la ora 17:00, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina, protagoniști fiind reprezentanții Secției Arte și Meșteșuguri a Centrului Județean de Cultură și Artă Olt.  
Intrarea este liberă la spectacolul din Slatina, denumit generic „Dor de Dragobete”.
„Vă invităm la spectacol! În data de 23 februarie 2024, ora 17:00, la Centrul Cultural «Eugen Ionescu» Slatina va avea loc spectacolul «Dor de Dragobete», ocazie cu care vă așteptăm să sărbătorim românește, dragostea autohtonă. Intrarea este liberă!”, spun reprezentanți CJCA Olt.
Secție tot a Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, membrii Ansamblului Folcloric „Doina Oltului” Slatina vor avea două spectacole la Corabia în după-amiaza zilei de sâmbătă. Intrarea se va face în limita locurilor disponibile și pentru unul din cele două spectacole de la Casa de Cultură din orașul de la Dunăre deja s-au ocupat.
„Pentru rezervarea locurilor la spectacolul din data de 24 februarie, «Dragobetele sărută fetele», ora 18:00, vă rog sunați la numărul de telefon 0748.903.403. Vă informăm că locurile pentru spectacolul de la ora 15:00 s-au ocupat. Vă așteptăm cu drag!”, au transmis reprezentanții Serviciului Cultural al Primăriei Corabia.
Ambele spectacole vor fi identice pe scenă urmând a evolua Maria Ghinea, Neta Soare, Gabriel Zăvoeanu, Cătălin Bărbulescu, Florica Chircă, Marinela Dobrițoiu, Sorina Dinu, Constantin Ștefan, Mădălina Drăgan, Ion Crețeanu și Dorina Mete, acompaniamentul muzical fiind asigurat de Orchestra „Doina Oltului”, condusă de dirijorul Cristian Dumitru. Recitalurile acestora vor fi presărate și de momente coregrafice, din diferite zone ale țării, oferite de dansatorii „Doina Oltului”.
Cele două spectacole extraordinare au și patru invitați speciali care vor susține recitaluri, respectiv Ilie Dură, Denisa Popescu, Mădălina Deaconu și Alexandra Andrei.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți