14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Bloc ANL, construit în comuna Brastavățu. Va avea 15 apartamente destinate tinerilor

- Advertisement -
Reprezentanții Agenției Naționale pentru Locuințe vor construi un bloc de locuințe destinate tinerilor dintr-o localitate rurală din județul Olt. Este vorba de Brastavățu, iar anunțul a fost făcut la începutul săptămânii chiar de Constantin Cici Oprea, edilul comunei, aici urmând a fi construit un bloc cu 15 apartamente pe tinerii pot să le închirieze.
Blocul urmează a fi ridicat pe strada Alexandru Ioan Cuza, la numărul 101. Proiectul a fost asumat încă de acum doi ani și este se înscrie deja pe lista proiectelor finalizate, în curs de implementare, mai spune edilul.
„Am observat interesul crescut pentru proiectul ce implică construirea celor 15 apartamente pentru tinerii din comuna Brastavățu. Vă anunț că a fost aprobată finanțarea și că a fost semnat contractul pentru demararea lucrărilor. Este un pas important că pe strada A. I. Cuza, nr. 101, va fi ridicat primul bloc de locuințe pentru tineri. Acest proiect este important pentru comunitatea noastră, pentru că tinerii trebuie să rămână acasă pentru a crea un viitor comunei. Este un proiect pe care mi l-am asumat încă din anul 2022 și pe care l-am susținut cu succes în Comisia tehnico-economică din cadrul Agenției Naționale pentru Locuințe. Proiectul privind realizarea de locuințe pentru tineri se înscrie pe lista proiectelor finalizate în curs de implementare ce vor duce la dezvoltarea și înfrumusețarea comunei. Prin implementarea acestor proiecte urmărim să asigurăm o locuință tinerilor și familiilor de tineri, ale căror venituri nu le permit accesul la o locuință în condițiile pieței, tineri care reprezintă o forță de muncă pentru Brastavățu. (…)”, a declarat primarul Constantin Cici Oprea.
FOTO: Cum va arăta, la finalizarea lucrărilor, blocul ANL de locuințe destinate tinerilor pentru închiriere
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți