23.1 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Emil Moț, primarul municipiului Slatina, discuții cu locuitorii din Cartierul Steaua pe tema amenajării unei noi benzi de circulație în sensul giratoriu. Scopul este acela de fluidizare a traficului din zona foarte aglomerată

- Advertisement -

Emil Moț, primarul municipiului Slatina, împreună cu alți experți din cadrul direcțiilor Primăriei, au avut în seara zilei de miercuri, 21 februarie 2024, o întâlnire cu locuitorii din Cartierul Steaua al urbei, tema de discuție fiind înființarea unei noi benzi de circulație în sensul giratoriu, cu scopul de a fluidiza traficul din această zonă care este foarte aglomerată mai ales la orele de vârf, respectiv atunci când oamenii vin sau se întorc de la muncă, având diverse joburi la fabricile de pe platforma industrială din apropiere.

„Dragi slătineni Pentru îmbunătățirea fluxului de trafic și siguranța participanților la trafic, am purtat discuții cu locuitorii din zona sensului giratoriu din cartierul Steaua. Proiectul vizează reducerea aglomerației și creșterea eficienței rutiere într-o zonă cu circulație intensă. Prin crearea unei benzi de circulație în apropierea sensului giratoriu, am urmărit facilitarea accesului către strada Artileriei și fluidizarea traficului în orele de vârf”, a declarat edilul localității.

Emil Moț a mai spus că toate propunerile locuitorilor din diferite zone ale municipiului nostru reprezintă un pas important în modernizarea infrastructurii urbane, contribuind la confortul și siguranța tuturor.

„Colaborarea strânsă între autorități și comunitate este esențială pentru succesul acestui demers. Astfel, voi continua dialogul și voi acționa în interesul comun pentru dezvoltarea durabilă a municipiului nostru”, a adăugat primarul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți