21.2 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Guvernul a reaprobat indicatorii tehnico-economici pentru construirea Sălii Polivalente din Slatina

- Advertisement -

Veste importantă în seara zilei de joi, 22 februarie 2024, pentru slătineni. Iar acest lucru se datorează faptului că în cursul zilei guvernanții au adoptat o hotărâre de guvern pentru reaprobatea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Sală de sport multifuncțională cu 3.000 de locuri – structură preluată, strada Crișan, nr. 33, municipiul Slatina, județul Olt”. Anunțul a fost făcut public chiar de Emil Moț, primarul Slatinei, pe pagina sa oficială de Facebook.

„Dragi slătineni! Cea mai bună veste! ️Proiectul de hotărâre a guvernului pentru reaprobarea indicatorilor tehnico- economici ai obiectivului de investiții ‘Sală de sport multifuncțională cu 3.000 de locuri – municipiul Slatina, strada Crișan, nr. 33’, investiție realizată prin Compania Națională de Investiții, a fost aprobat astăzi (joi n.r.) în ședința de guvern. ️Este o realizare și o bucurie în același timp pentru Primăria municipiului Slatina, întrucât după atâta timp lucrările vor reîncepe pentru această investiție majoră”, a declarat edilul.

Emil Moț a mai spus că acum urmează a fi redeschis șantierul de la Sala Polivalentă.

„După elaborarea proiectului tehnic și obținerea autorizației de construire, precum și după semnarea contractului cu executantul lucrărilor, vom avea din nou un șantier deschis la acest obiectiv”, a subliniat primarul.

Reamintim că lucrările de la sala polivalentă cu 3.000 de locuri au fost sistate după ce în data de 13 martie 2020 a fost reziliat contractul pentru obiectivul de investiții „Constuire Sală de sport multifuncţională, localitatea Slatina, judeţul Olt” ca urmare a intrării în insolvenţă a antreprenorului care executa lucrările la această investiție importantă pentru slătineni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți