15.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Măsurile sociale pentru pensionari implementate de guvernul PSD, aduse în atenția pietrenilor de senatorul Siminica Mirea și Nicușor Rada, primarul orașului Piatra Olt

- Advertisement -

Siminica Mirea, senator PSD de Olt, s-a aflat joi, 22 februarie 2024, în mijlocul cetățenilor din orașul Piatra Olt pentru a discuta cu aceștia despre măsurile sociale pentru pensionari implementate de guvernul PSD. Alături de aceasta a fost și Nicușor Rada, primarul urbei, dar și echipa PSD locală.

„Subliniem rolul nostru în creșterea pensiilor și în adoptarea inițiativelor precum ajutoarele de solidaritate, tichetele de alimente sau cardurile de energie”, a declarat senatorul PSD de Olt.

Parlamentarul social democrat a mai spus că s-a bucurat să vadă la Piatra Olt o comunitate unită și în plin proces de modernizare, datorită inițiativelor edilului Nicușor Rada și abilității sale de a asculta nevoile pietrenilor, mai ales a celor vârstnici.

„Este crucial să ne îndreptăm atenția către seniorii noștri, care merită respectul și sprijinul nostru deplin pentru o viață împlinită și lipsită de griji”, a adăugat Siminica Mirea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți