22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Primăria și fermierii din Brastavățu au întreprins măsuri de igienizare a terenurilor și a zonelor publice din extravilanul comunei

- Advertisement -

Cici Constantin Oprea, primarul din Brastavățu, a declarat recent că, în aceste zile, administrația publică a creat un parteneriat pentru mediu la nivelul comunei. Autoritățile, dar și fermierii din localitatea situată în sudul județului, vor colabora de acum în colo în vederea igienizării terenurilor și a zonelor publice din extravilanul localității. Totodată, vor fi reprofilate și drumurile de exploatare agricolă.

Toate zonele vulnerabile sunt supravegheate video, iar montarea de camere cu panouri fotovoltaice continuă, spune edilul.

„Primăria, în parteneriat cu fermierii din localitate, a întreprins măsuri de igienizare a terenurilor și a zonelor publice din extravilanul localității cât și a reprofilării drumurilor de exploatare agricolă. Pe această cale înștiințăm populația ca în zonele vulnerabile au fost montate și se continuă montarea camerelor de supraveghere video cu panouri fotovoltaice, pentru supravegherea acestor zone”, a declarat Constantin Cici Oprea.

Potrivit sursei citate, localitatea Brastavățu dispune de platformă proprie de depozitare a gunoiului de grajd, resturilor vegetale și a resturilor biodegradabile cu program continuu în intervalul orar 08:00 – 16:30, inclusiv sâmbăta.

„Aceste măsuri sunt pentru un mediu curat și pentru viitorul localității noastre. Mulțumesc pe această cale tuturor fermierilor care au participat voluntar cu utilajele proprii la această acțiune”, a adăugat edilul comunei din sudul Oltului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți