12.3 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ciolacu, despre trecerea unor primari de la PNL la PSD: Mi-aş dori să nu se mai întâmple, suntem o alianţă

- Advertisement -

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sâmbătă, la Covasna, referindu-se la faptul că mai mulţi primari PNL din Timiş vor să treacă la PSD, că îşi doreşte să nu se mai întâmple astfel de lucruri, arătând că cele două partide sunt acum parte a unei alianţe politice.

„O să stăm de vorbă în coaliţie în următoarea săptămână să vedem exact ce se întâmplă. Să ştiţi că astfel de lucruri s-au întâmplat întotdeauna în anii electorali şi nu e un fenomen inventat nici de PNL, nici de către PSD, dar ele se întâmplă acolo unde primarii nu se mai înţeleg, de obicei, cu preşedintele de organizaţie. Noi nu vorbim aici de o mutare din opoziţie la guvernare, cum eram obişnuiţi. Şi s-a întâmplat ca şi primari de la PSD să plece la PNL. Cu adevărat mi-aş dori să nu se mai întâmple astfel de lucruri, fiindcă am intrat într-o cu totul altă logică, am intrat într-o logică de alianţă electorală pentru alegerile europarlamentare şi cred că astfel de lucruri vor aduce tensiuni în interiorul coaliţiei. Dar sunt ferm convins că împreună cu domnul preşedinte Nicolae Ciucă şi cu preşedintele Simonis de la Timiş vom sta de vorbă şi vom vedea exact ce s-a întâmplat şi despre ce este vorba”, a declarat Ciolacu într-o conferinţă de presă susţinută la finalul conferinţei de alegeri a PSD Covasna.

Preşedintele PNL Timiş, Alin Nica, a afirmat, sâmbătă, pe Facebook, referindu-se la intenţia unor primari liberali din judeţ de a candida sub sigla PSD, că sunt „permutări golăneşti”.

„Simonis a cumpărat, pe persoană fizică, câţiva aleşi locali. Comunităţile locale rămân liberale. Felul în care preşedintele PSD Timiş întelege să înceapă colaborarea stabilită zilele trecute la Bucureşti depăşeşte limita unei politici decente. Deputatul Simonis, sub ameninţarea candidaturii la Consiliul Judeţean Timiş, a prezentat de-a valma primari, viceprimari şi cam orice altă persoană dispusă să îl susţină, în speranţa că va recupera pierderile înregistrate în jocul de putere din interiorul PSD-ului. PNL Timiş consideră că plecarea unor oameni din partid este întotdeauna o pierdere, indiferent de situaţie”, a precizat Alin Nica.

Sursa foto: Marcel Ciolacu – Facebook.com

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți