12.3 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bălșean arestat pentru trafic de minori și viol, după ce a profitat de mai multe ori de o adolescentă de 15 ani. Acesta a obligat-o să aibă relații intime și cu alți bărbați contra unor sume de bani

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Olt, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, originar din orașul Balș, privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și viol, ambele în formă continuată. Acesta este acuzat că luna trecută a profitat de mai multe ori de o adolescentă de 15 ani, întreținând cu aceasta raporturi sexuale, într-un apartament din orașul de pe malurile râului Olteț. Punând sentimente în relație și îndrăgostindu-se de bălșean, acesta nu a ezitat să o oblige să aibă relații intime și cu alți bărbați contra unor sume de bani.

În urma cercetărilor efectuate, s-a reținut că, în luna ianuarie 2024, bărbatul cercetat ar fi racolat o persoană vătămată minoră (de 15 ani), pe care ar fi adăpostit-o în locuința sa și ar fi întreținut cu aceasta, în mod repetat, relații sexuale.

Primea între 50 și 300 de lei de la bărbații care o violau pe adolescentă, sumele de bani fiind însușite integral de bărbat.

„La scurt timp, bărbatul, profitând de sentimentele victimei față de el, precum și de starea de vulnerabilitate în care se afla (vârsta fragedă, neînțelegeri cu familia) ar fi determinat-o să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați, în schimbul unor sume cuprinse între 50 și 300 de lei, pe care și le-ar fi însușit integral. De asemenea, acesta ar fi racolat clienți, ar fi negociat tarifele și ar fi pus la dispoziție locuința, în scopul obținerii de beneficii materiale din exploatarea sexuală a victimei”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Duminică, 25 februarie 2024, procurorii DIICOT Olt au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

În cursul aceleiași zile, bălșeanul a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt, care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Acțiunea polițiștilor SCCO Olt a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, suportul de specialitate fiind asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Foto: Arhivă – Reținere (prezentare generală)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți