21.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Se extinde rețeaua publică de canalizare menajeră din comuna Sâmburești

- Advertisement -

Primăria comunei Sâmburești are în fază avansată de implementare proiectul privind extinderea rețelei publice de canalizare menajeră, a transmis edilul Iulian Preda în cursul zilei de luni, 26 februarie.

Potrivit primarului localității, rețeaua existentă la ora actuală în Sâmburești, care are o lungime totală de 20 de kilometri, se va mări cu încă 5,5 kilometri.

Rețeaua urmează a se extinde pe străzi din șase sate.

„Avem în vedere realizarea rețelei de canalizare în mai multe sate, astfel: sat Stănuleasa, strada Principală, zona pe partea dreaptă (pe stânga există); sat Stănuleasa, străzile Școlii, Bisericii și Nucului; sat Lăunele, strada Principală, zona pe partea dreaptă (pe stânga există); sat Lăunele, strada Salcâmului; sat Sâmburești, strada Speranței și Spitalului, zona blocului și a terenurilor vândute pentru loturi de case; satul Cerbeni, strada Principală, Primăverii și Teiului; sat Tonești, strada Piscului și extinderi pe strada Mare; sat Ionicești, strada Plopului, Teiului, Vârtop și Măceșului. Există multe alte proiecte de investiții ce se vor derula în localitate, despre care vă voi informa la timpul potrivit”, a explicat edilul Iulian Preda.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți